Svetski dan cerebralne paralize

Program obeležavanja:

Utorak, 06.10.2020. u 12h na Trgu Republike održaće se manifestacija pod sloganom “OSTAVI TRAG”. Pozivamo Vas da na simboličan način ukažemo na neophodnost svakodnevnog prilagođavanja i inoviranja. Slanjem slika i video zapisa sa Trga republike, Beograd i Srbija će se  po drugi put naći na svetskoj mapi učesnika u zajedničkom globalnom projektu obeležavanja Svetskog dana cerebralne paralize. Tim povodom naši članovi – osobe sa invaliditetom i posledicama cerebralne paralize, članovi njihovih porodica i prijatelji će aktivnim učešćem na međunarodnoj proslavi skrenuti pažnju na sebe i kroz pripremljeni program upoznati javnost sa cerebralnom paralizom, a utiskivanjem dlanova obojenim zelenom bojom na postavljeni pano ostaviće simbolično svoj trag.

U večernjim satima u znak podrške i solidarnosti sa osobama sa posledicama cerebralne paralize zelenom bojom svetleće: Skupština Srbije, Most na Adi, Palata Albanije i fontana na Slaviji.

Od 13h – 17h druženje na Adi u restoranu “Jezero” . Informacije o ceni i mestu uplate možete dobiti u svojim društvima.  U restoran se ne može ući bez ulaznice. Zainteresovani za prevoz mogu se javiti do 20.09.2020. radi blagovremene prijave. 

Realizacija druženja u restoranu zavisiće od epidemiološke situacije.

GALERIJU FOTOGRAFIJA MOŽETE POGLEDATI OVDE!

Pratite nas na društvenim mrežama!